Thứ Tư, Tháng Sáu 12, 2024
Google search engine
HomeEntertainmentFrance seal second World Cup triumph with 4-2 win over brave Croatia

France seal second World Cup triumph with 4-2 win over brave Croatia

France won the World Cup for the second time in their history after defeating Croatia 4-2 in a dramatic and controversial final in Moscow.

Pháp đã thắng World Cup lần thứ hai trong lịch sử của họ sau khi đánh bại Croatia 4-2 trong trận chung kết đầy kịch tínhgây tranh cãi tại Moscow.

In a match that just about had everything, France became only the sixth nation to win the World Cup more than once, with Croatia missing out on the opportunity to win their first world crown. With six goals, a VAR-awarded penalty, a politically-motivated pitch invasion and one of the youngest squads to achieve greatest, there was no shortage of talking points.

Trong một trận đấu mà dường như có tất cả mọi thứ, Pháp đã trở thành quốc gia thứ sáu giành World Cup nhiều hơn một lần, còn Croatia bỏ lỡ cơ hội lần đầu tiên của họ để giành cúp thế giới. Với sáu bàn thắng, một quả penalty với sự hỗ trợ của VAR (công nghệ trợ lý trọng tài), một giải đấu có sự can thiệp chính trị và một trong những đội hình trẻ nhất đạt được danh hiệu cao nhất, không thiếu cái để nói.

France took the lead when Mario Mandzukic headed into his own net only for Ivan Perisic to bring the game to life with an equaliser. However, he was penalised for handball in his own area and Antoine Griezmann converted the penalty, before Paul Pogba and Kylian Mbappe completed the win for France – though captain and goalkeeper Hugo Lloris still had time for a howler to gift Croatia a consolation goal.

Pháp dẫn trước khi Mario Mandzukic đánh đầu vào lưới của đội mình để rồi Ivan Perisic để trận đấu vào thế cân bằng. Tuy nhiên, cũng chính anh đã bị phạt vì chơi bóng bằng tay trong khu vực cấm và Antoine Griezmann đã chừng phạt (Croatia), trước khi Paul Pogba và Kylian Mbappe hoàn thành chiến thắng cho Pháp – mặc dù đội trưởng và thủ môn Hugo Lloris vẫn có đủ thời gian mắc một lỗi ngớ ngẩn để tặng cho Croatia một bàn thắng an ủi.

Source: https://www.independent.co.uk/sport/football/world-cup/france-vs-croatia-live-stream-video-watch-world-cup-final-2018-updates-what-time-kick-off-channel-a8445756.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular